Support

Do you ahve a question for us? In our FAQ your can find the most frequently asked questions that we receive. Maybe your anwser is also here.

Wij zijn continue bezig met het toevoegen van nieuwe Greatest, maar het kan natuurlijk voorkomen dat jouw favoriete influencer nog niet is toegevoegd. Om te zorgen dat jouw influencer sneller als Greatest in Seever wordt toegevoegd kan je hem/haar hier aanmelden.

Seever Verified betekent dat de influencers zelf hun gekoppelde social media profielen heeft gecontroleerd. Wanneer een Greatest nog geen Seever Verified embleem heeft betekent dit dat ons team nog in gesprek is met de influencer of de influencer ons nog niet heeft benaderd om Verified te worden.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur je gevonden bug op naar hello@seever.com en wij gaan er mee aan de slag!

Seever Verified betekend dat jij als influencer zelf je gekoppelde social media profielen hebt gecontroleerd. Zo weten je volgers en gebruikers van de app dat jouw profiel 100% klopt. Om Seever Verified te worden stuur je een mail naar hello@seever.com

Wij zijn continue bezig om nieuwe Greatest aan de app toe te voegen. Het kan dus zijn dat we jou nog niet zijn tegengekomen en dus nog niet hebben toegevoegd. Wil je wel graag in de app? Kijk dan even op deze pagina.

Een website van een Greatest wordt toegevoegd aan een profiel zodra de influencer Seever Verified is geworden. Meer informatie over Seever Verified vindt je hier.

Helaas geeft Facebook geen toegang aan Seever om berichten op te halen. We doen ons best om dit in de toekomst wel mogelijk te maken.

Momenteel werken wij nog hard aan de functie ‘wachtwoord vergeten’. Deze functie zal zo snel mogelijk worden toegevoegd aan de app.

De Seever trending lijst wordt automatisch aangepast door ons speciaal ontwikkelde logaritme. Wanneer een Greatest vaker wordt bekeken op Seever en andere social media kanalen komt deze hoger in de trending lijst.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish