Social Influencer

Seever is een app die speciaal is ontwikkeld voor influencers met meerdere social media accounts. Ben jij een influencer? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat al jouw abonnees van Youtube ook de berichten van de andere social media platformen zien, zoals Instagram, Twitter en Facebook. Seever maakt het voor iedereen een stuk makkelijker. Jij als Influencer hoeft alleen maar Seever te benoemen in plaats van al die social media platformen, en de volgers hoeven niet meer van platform naar platform te switchen om alles van jou te kunnen bekijken.

Ben jij een Influencer, maar sta je nog niet als Greatest in de Seever app? Ga dan naar het kopje 'Greatest worden'. Sta je al wel als Greatest in de Seever app en wil je Seever Verified worden? ga dan naar het kopje 'Verified worden'.

Greatest worden

De Greatest zijn alle influencers, youtubers, dj’s, sporters, etc. die actief zijn op meerdere social media platformen en ook genoeg trouwe fans hebben. Helaas is het niet mogelijk om iedereen zomaar aan Seever toe te voegen. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk mensen de kans geven om zich bij de Greatest te voegen, maar daar is wel een selectie voor.

Wat zijn de voordelen als Greatest?
- De gebruikers van de app (ook jouw fans dus) kunnen jou opzoeken in de app.
- Je groeit sneller op alle platformen tegelijk.
- Jouw fans zien in één overzicht al jouw social media profielen van de verschillende platformen.
- Gebruikers kunnen jou volgen op Seever waardoor jouw account in hun Greatest lijst komt te staan.
- Jouw volgers krijgen standaard meldingen in de app wanneer jij op een social media platform een video, foto of bericht plaatst.

En misschien wel het beste voordeel:

Je hoeft als Greatest niets aan je social media gedrag te veranderen! Door ons speciaal ontwikkelde systeem wordt alle content van Youtube, Instagram, Facebook en Twitter automatisch in Seever geladen zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Zit jij nog niet als Greatest in de Seever app, maar wil je wel graag toegevoegd worden? Stuur dan een mail naar greatest@seever.com (Seever Verified of Greatest is niet bedoeld voor ‘normale’ gebruikers van Seever, Youtube, Instagram, Twitter, Facebook. De mailtjes van niet Influencers zullen niet worden verwerkt.)

Verified worden

Wij als team Seever hebben het meeste werk al uit handen genomen. We snappen dat jij het als influencer al druk genoeg hebt, daarom hebben wij al ons uiterste best gedaan om al jouw social media profielen bij elkaar te zoeken en te verwerken in de app. Je kan begrijpen dat dit voor de duizenden accounts die wij al hebben toegevoegd soms erg lastig is om de juiste social media profielen te koppelen of überhaupt te vinden.

Om die reden is er ‘Seever Verified’. Dit is een welbekend verified embleem die wij ook in onze app hanteren om aan te geven dat de influencers zelf de social media koppelingen hebben gecontroleerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat we een social media platform niet kunnen vinden, of een profiel hebben toegevoegd dat niet door jou wordt beheerd. Het Seever verified embleem geeft dus duidelijk aan de gebruikers weer of jouw account 100% in orde is. Wanneer al je profielen wel correct zijn gekoppeld is het natuurlijk ook van belang om het verified embleem aan te vragen zodat wij deze kunnen toevoegen.

Omdat wij het super tof vinden als je een Seever Verified Greatest bent geworden krijg je de mogelijkheid om gratis je website toe te voegen aan je account.

Zit jij al als Greatest in de app, maar ben je nog niet Seever Verified? Stuur dan een mailtje naar verified@seever.com (Seever Verified of Greatest is niet bedoeld voor ‘normale’ gebruikers van Seever, Youtube, Instagram, Twitter, Facebook. De mailtjes van niet Influencers zullen niet worden verwerkt.)

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch