Verified worden

Verified worden

Wij als team Seever hebben het meeste werk al uit handen genomen. We snappen dat jij het als influencer al druk genoeg hebt, daarom hebben wij al ons uiterste best gedaan om al jouw social media profielen bij elkaar te zoeken en te verwerken in de app. Je kan begrijpen dat dit voor de duizenden accounts die wij al hebben toegevoegd soms erg lastig is om de juiste social media profielen te koppelen of überhaupt te vinden.

Om die reden is er ‘Seever Verified’. Dit is een welbekend verified embleem die wij ook in onze app hanteren om aan te geven dat de influencers zelf de social media koppelingen hebben gecontroleerd. Het kan natuurlijk voorkomen dat we een social media platform niet kunnen vinden, of een profiel hebben toegevoegd dat niet door jou wordt beheerd. Het Seever verified embleem geeft dus duidelijk aan de gebruikers weer of jouw account 100% in orde is. Wanneer al je profielen wel correct zijn gekoppeld is het natuurlijk ook van belang om het verified embleem aan te vragen zodat wij deze kunnen toevoegen.

Omdat wij het super tof vinden als je een Seever Verified Greatest bent geworden krijg je de mogelijkheid om gratis je website toe te voegen aan je account.

Zit jij al als Greatest in de app, maar ben je nog niet Seever Verified? Stuur dan een mailtje naar verified@seever.com (Seever Verified of Greatest is niet bedoeld voor ‘normale’ gebruikers van Seever, Youtube, Instagram, Twitter, Facebook. De mailtjes van niet Influencers zullen niet worden verwerkt.)

Ben jij een influencer en zit je nog niet in de Seever app? Klik dan eerst hier om jezelf aan te vragen!

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch